بهترین فونتهای انگلیسی برای طراحان
در دسته بندی: آموزشی
۲۴ آذر, ۱۳۹۹
پیشتر در تایپکده لیست بهترین فونتهای فارسی برای طراحی و تبلیغات رو معرفی کردیم. در این مطلب به معرفی و بررسی بهترین و پرکاربردترین فونت انگلیسی برای استفاده در تایپوگرافیها، لوگو و کارت ویزیت و... میپردازیم. در این لیست دهتا از برترین فونتهایی که طراحان در سراسر دنیا استفاده کردن رو معرفی میکنیم. این فونتها همگی رایگان هستن و لینک دانلود اونها در تیتر هر قسمت موجود هست.
۱. فونت انگلیسی خلاقانهی CAMAR
این فونت جذاب و خلاق بیشتر برای تیترها و عنوانها در بنرها و پوسترها به کار گرفته شده. در تصویر نمونه میبینید که بولد بودن و فانتزی بودن این فونت تا چه حد کار رو برای طراح ساده کرده و به خوبی حس صمیمیت و فراغت رو منتقل میکنه.
۲. فونت شیک و کلاسیک Nathan
این فونت اسکریپت، حاصل ترکیب خلاقیت و یک استایل قدیمی و کلاسیک هست که به خوبی در طراحی Header وبسایتها، کارت ویزیتها و کارت تبریکها جا میفته و میشه ازش استفاده کرد. با این حجم از زیبایی حیفه که این فونت رایگان رو در پروژههای شخصیتر خودتون استفاده نکنید.
۳. فونت انگلیسی تزیینی Northern
همونطور که میبینید فونت انگلیسی Northern یک فونت کاملا تزیینی و دکوراتیو هست که قاعدتا نمیشه ازش در نوشتار عادی استفاده کرد. بیشتر کاربرد این فونت خاص در تایپوگرافی، طراحی لوگو و سایر جاهایی هست که برای تایپ کردن نیاز به یک فونت خاص و منحصر به فرد داریم.
۴. فونت انگلیسی Redwing
بهترین کاربرد این فونت ضخیم و جذاب در تیترها و عنوانهای اصلی و البته طراحیهای گرافیکی هست. فونت بالسرخ در دو وزن ارائه شده.
۵. فونت خاص Odachi
همونطور که در طراحی تصویر دمو کاملا موج میزنه، فونت اوداچی در عین زیبایی و ظرافت، یه مقدار خشن هم هست. این فونت قلمی میتونه دز طراحیهای خاص بسیار بدرخشه، به شرطی که در جای مناسب خودش استفاده بشه. گرچه این فونت مناسب نوشتار طولانی نیست و بیشتر کاربرد تبلیغاتی داره، اما تمام جزییات مثل اعداد و علائم نگارشی رو شامل میشه.
۶. فونت زیبای Nomads
این یکی هم از دستهی فونتهای شکیل و خاص برای طراحی لوگو، لیبل و موارد مشابه هست. نومد با توجه به ضخامت و وضوحی که داره برای بنرهای تبلیغاتی یکی از مناسبترین هاست. همینطور تم نوستالژیک و کلاسیکش میتونه برای تبلیغات محصولاتی مثل چرم و قهوه خیلی خیلی کارآمد باشه. (بازم میگم به شرطی که به درستی درک و استفاده بشه) . این فونت جذاب در سه ورژن معمولی، گرد و Vintage ارائه شده.
۷. فونت بامزهی Potra
Potra یه فونت کاملا فانتزی و بامزه هست. همونطور که در طراحی دمو هم میشه حدس زد، این فونت بسیار بسیار با رسانههای مربوط به کودک و نوجوان جور در میاد و گزینهی خیلی مناسبی برای پوسترها و وبسایتهای علمی تخیلی هست.
۸. فونت شیک Botera
فونت Botera از یک طراحی شابلون منحصر به فرد و ظریف برخوردار هست که اون رو برای طراحی لوگو و لیبل و سایر محصولات تبلیغاتی برندهای لوکس و مرتبط به مد و فشن بسیار ایدهآل میکنه. این فونت در عین سادگی بسیار باشکوه و شیک هست. میبینید که در دمو هم به سادهترین شکل ممکن به کار رفته اما جذابیت خاصی به پوستر بخشیده.
۹. خانوادهی مدرن Skyfont
این فونت متراکم و ضخیم با طراحی ویژه و اختصاص دادن یک کادر به هر کاراکتر، بسیار جذابتر از فونتهای معمول و درعین حال بسیار خاصتر هست. به طورکلی این فونت برای طراحیهای مینیمال و ساده که به محصولات یا محیطهای مدرن تعلق دارن، بسیار مناسب و کاربردی هست.
۱۰. فونت دلربای Break
آخرین و جذابترین فونتی که در این قسمت معرفی میکنیم، قلم جذاب و ظریف بریک هست که از نظر من خیلی شاهکار هست! هرچیزی که برای یک فونت استایلیش لازم داریم در این فونت هست. تنها نکتهای که دربارهی این قلم وجود داره این هست که باید حواسمون باشه در به کارگیری اغراق نکنیم. بذاریم با سادگی و مینیمال بودنش جذابیتش رو نشون بده. درست مثل طراحی دمو که خیلی متناسب از این فونت استفاده شده.
اگر این مطلب براتون مفید بود، پیشنهاد میکنیم به وبلاگ تایپکده سربزنید و از دستهبندی موردنظرتون مقالات آموزشی مربوط به تایپ ده انگشتی، تولید محتوا و برترین فونتها رو هم انتخاب کرده و مطالعه کنید. همچنین با مراجعه به صفحه اصلی سایت میتونید اصول تایپ ده انگشتی رو یاد بگیرید. و در تست سرعت تایپکده شرکت کنید.